اضطراب در کودکان و نوجوانان
اضطراب در کودکان امری طبیعی و شایع است. در واقع از هر هشت کودک یک نفر دچار اضطراب می شود. هنگامی که کودکان بزرگ می شوند و از والدین ، دوستان و سرپرستان خود می آموزند ، آنها معمولاً مهارت هایی را برای آرام کردن خود و کنار آمدن با اضطراب در خود پرورش می دهند.
اما ، اضطراب در کودکان نیز می تواند مزمن و مداوم شود و به یک اختلال اضطرابی تبدیل شود. اضطراب کنترل نشده ممکن است در فعالیت های روزمره اختلال ایجاد کند و کودکان ممکن است از تعامل با همسالان یا اعضای خانواده خود جلوگیری کنند.
نوجوانان ممکن است دلایل زیادی برای اضطراب داشته باشند. آزمون ها ، بازدید از دانشگاه و اولین قرار ملاقات ها در این سال های مهم ظاهر می شوند. اما نوجوانانی که احساس اضطراب می کنند یا علائم اضطراب را مکرراً تجربه می کنند ، ممکن است دچار اختلال اضطراب شوند.
علائم اضطراب در نوجوانان ممکن است شامل عصبی بودن ، کمرویی ، رفتارهای انزواطلبانه و اجتناب باشد. به همین ترتیب ، اضطراب در نوجوانان ممکن است منجر به رفتارهای غیرمعمول شود. آنها ممکن است بازی کنند ، در مدرسه عملکرد ضعیفی داشته باشند ، از رویدادهای اجتماعی بگذرند و حتی به مصرف مواد یا الکل بپردازند.
علائم اضطراب در کودکان و نوجوانان
- عصبانیت
- تحریک پذیری
- اختلال خواب
- کاهش اشتها
- کاهش وزن
- احساس ترس
- شرم
- احساس انزوا
درمان اضطراب
برای کودکان شامل درمان شناختی رفتاری (گفتاردرمانی) و تجویز داروها است.
چگونه به نوجوانان مبتلا به اضطراب کمک کنیم:
برای برخی از نوجوانان ، افسردگی ممکن است با اضطراب همراه باشد. تشخیص هر دو بیماری مهم است تا درمان بتواند موارد اساسی را برطرف کرده و به تسکین علائم کمک کند.
متداول ترین روش های درمانی برای اضطراب در نوجوانان گفتاردرمانی و دارو است. این روش های درمانی به رفع علائم افسردگی نیز کمک می کنند.